Louisiana Lecture

(Udsolgt) Mellem malere

 • Dato
  Tirsdag 28. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  I udstillingen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den danske maler Tal R (f.1967) har kendt Dana Schutz (f.1976) og hendes kunst igennem mange år og Schutz er for sin part en stor fan af Tal Rs kunst. Det er den sammenhæng, Louisiana gerne vil tappe ind i, og samtalen mellem Tal R og udstillingens kurator Anders Kold foregår derfor helt tæt på Schutz’ værker i udstillingen, med god anledning til at tale om maleriet og dets tricks. Hvilken slags maler er Schutz egentlig?

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Det gyselige, groteske, absurde og komiske tørner sammen hos den amerikanske kunstner Dana Schutz, der er født i Michigan, og i dag bor og arbejder i Brooklyn. Gennem nu to årtier har hun markeret sig med sin fabelagtige fortællekraft, stærke kolorit og sans for det dramatiske – en historiemaler til vores tid.

Tal R har siden 90erne været en af sin generations mest markante danske kunstnere og er i dag rigt repræsenteret i Louisianas samling.
I 2017 viste museet Tal R udstillingen Academy of Tal R.

Dana Schutz

Relateret udstilling

Amerikanske Dana Schutz er en af tidens helt store, figurative malere: en eminent “storyteller”, som skildrer det moderne menneske – og vores relationer – i groteske, ofte gigantiske kompositioner.