Klub

Members' Morning:
Chaïm Soutine udstilling
og foredrag

 • Dato
  Søndag 9. juni
 • Tid
  Kl. 10:00
 • Sted
  Udstilling & Koncertsal
 • Pris
  Louisiana Klubmedlem 10 kr. (+10 kr. gebyr)

Denne morgen kan medlemmer af Louisiana Klubben se udstillingen med maleren Chaïm Soutine i Østfløjen allerede fra kl. 10.00 og det er muligt at tilmelde sig udstillingsintroduktion i Koncertsalen ved kunstformidler Hanne Flarup.

Reserver plads til introduktionen kl. 11
PRIS: 10 kr. (+10 kr. gebyr)

Vil du blot se udstillingen med Chaïm Soutine fra kl. 10 er det ikke nødvendigt at reservere plads. Husk Klubkort.

Oplev udstillingen og få en introduktion til udstillingen med Chaïm Soutine (1893-1943), som var en af Parisskolens førende og mest særprægede ekspressionister. Dyk ned i et helt særligt kunstnerskab, som med et intenst dirrende, foruroligende og forrevent billedsprog på mesterlig vis indfanger sin tid, omkring og mellem de to Verdenskrige.

Her er svimlende landskaber, gådefulde stilleben og intense, farveeksplosive portrætter af almindelige mennesker, der befinder sig i udkanten af eller på bunden af samfundet, ganske som Soutine selv gjorde det meste af sit liv. Soutines egen personlige fortælling er lige så aktuel i dag som for 100 år siden, da han som ung mand med kunstnerdrømme fra Minsk flyttede til Paris uden at kunne sproget, og med følelsen af altid at stå på kanten af kunstmiljøet – at være migrant.

Chaïm Soutine

Relateret udstilling

Eksplosioner af farve. Flammende penselstrøg. Svimlende perspektiver. Louisiana viser den første udstilling i Nordeuropa med en af Pariserskolens førende og mest særprægede ekspressionister.