Klub

Members Morning - Diane Arbus

 • Dato
  Søndag 24. april
 • Tid
  Kl. 10:00
 • Sted
  Koncertsal & Louisiana Cafe
 • Pris
  Varierer

Diane Arbus udstilling på Louisiana. Installationsfoto. Fotograf Kim Hansen

Denne morgen kan medlemmer af Louisiana Klubben høre foredrag om udstillingen med den amerikanske fotograf Diane Arbus og se udstillingen. Inden foredraget er det muligt at spise morgenmad i Louisiana Cafe.

Foredrag (uden morgenmad)
Pris: 15 kr. (+gebyr 10 kr.)
Bestil plads til foredrag

Morgenmad: Pris: 109 kr.
Bestil morgenmad

Program

Kl. 10.00 
Diane Arbus udstillingen i Østfløjen åbner for medlemmer af Louisiana Klubben.

Kl. 11.00
Foredrag om udstillingen Diane Arbus ved kunstformidler Helle Søndergaard i Koncertsalen. I foredraget kommer vi tæt på mange af værkerne og ser på udviklingen gennem de 15 år, som Arbus’ karriere spænder over. Plads til foredraget skal bestilles på forhånd.

Helle Søndergaard vil afslutningsvis kort introducere udstillingen Tillykke til Kunsten, som markerer 50-året for indvielsen af Alvar Aaltos smukke museum, der danner rammen om KUNSTEN i Aalborg. Denne søndag er sidste chance for at se jubilæumspræsentation af udvalgte værker fra KUNSTEN på Louisiana.

Reserver plads til foredrag

Morgenmad i cafeen

Det er muligt på forhånd at bestille morgenmad i Cafeen. Anretningen består af yoghurt med frugt – mørkt og lyst brød – ost – skinke – marmelade – kaffe eller te.

Bestil morgenmads-anretning.

Vil du bare se udstillingen  
Hvis du blot ønsker at se Diane Arbus udstillingen eller KUNSTENS jubilæumspræsentation i fred og ro er du velkommen fra kl 10.00 og tilmelding er ikke nødvendig.

Diane Arbus

Relateret udstilling

Skønt karrieren kun strakte sig over 15 år, har den amerikanske fotograf Diane Arbus' særegne stil sikret hende en plads blandt det 20. årh. betydeligste kunstnere.