Klub

Members' Morning med Anupama Kundoo, morgenkaffe og 25% i butik

 • Dato
  Søndag 22. november
 • Tid
  Kl. 10:00 - 11:00
 • Sted
  Store Sal, Søjlesal og Louisiana Butik
 • Pris
  Gratis

Museets klubmedlemmer inviteres til Members' Morning med udstillingen 'Anupama Kundoo - Taking Time', morgenkaffe og sidste chance for at bruge klub-julerabat i Louisiana Butik.

Kom og tilbring en November morgen på museet, før vi åbner for øvrige gæster. Hvis du endnu ikke har nået at bruge din klub-julerabat, som giver 25% rabat på ét samlet købe i Louisiana Butik, er det sidste chance. Louisiana Cafe vil også være åben, hvor du kan vælge en gratis valgfri kaffe/te mellem kl. 10 og kl. 11 – du skal blot fremvise klubkort. Der vil også være adgang til den aktuelle udstilling i serien Arkitekturens Værksteder ‘Anupama Kundoo – Taking Time’, hvor der kl. 11.15 er mulighed for at høre et foredrag om udstillingen ved kurator Kjeld Kjeldsen i Koncertsalen. Bestil plads til foredraget.

Bemærk, timeslot er ikke nødvendig, og at det ved ankomst er nødvendigt at fremvise klubkort.

Kl. 10-11
Museet åbner for medlemmer. Ved ankomst vises klubkort. I Louisiana Café kan du vælge en gratis kop kaffe/te og købe en kage samt nyde udsigten i fred og ro. Der er adgang til udstillingen ‘Anupama Kundo –  Taking Time’ fra cafeen.

Kl. 11.15
Udstillingsintroduktion ved kurator Kjeld Kjeldsen i Koncertsalen.

Anupama Kundoo

Relateret udstilling

Den indiske arkitekt Anupama Kundoo søger at kaste lys over en knap ressource i vores liv: tiden.