Klub

Members' Morning:
Pussy Riot &
udstillingsforedrag

 • Dato
  Lørdag 28. oktober
 • Tid
  Kl. 10:00
 • Sted
  Udstilling & Koncertsal
 • Pris
  Louisiana klubmedlem 10 kr. (+10 kr. gebyr)

Denne morgen kan medlemmer af Louisiana Klubben se udstillingen med Pussy Riot i Østfløjen allerede kl. 10. Det er muligt at tilmelde sig foredrag om udstillingen i Koncertsalen ved kunstformidler Line Ali Chayder.

Foredraget er udsolgt. Men det er stadig muligt for medlemmer at se udstillingen fra kl. 10.00. Bemærk, at der kan ske afbud lige inden foredraget og at der derfor kan være ledige pladser på dagen. De frigives ved Koncertsalen kl. 10.55.

Husk klubkort.

Det ville være en underdrivelse at sige, at Louisianas nye udstilling med Pussy Riot har skabt genlyd. Anmelderne jubler over Pussy Riots knivskarpe systemkritik, sprudlende protestkunst og voldsomme vidnesbyrd, men også deres relevans i forhold til tidens debat om kunstnerisk ytringsfrihed. Berlingske, Jyllands-Posten og Politiken kvitterer med hhv. seks stjerner og hjerter og taler om “livsnødvendig kunst” og om en “perfekt og helt uomgængelig udstilling”.

Det feministisk-aktivistiske kunstkollektiv Pussy Riot opstod i Moskva i 2011, og har siden markeret sig med spontane, ikke-voldelige og modige protestaktioner vendt mod det russiske styre. Udstillingen er gruppens første på et museum og dokumenterer deres aktioner gennem mere end et årti.

MORGENENS PROGRAM
Kl. 10.00
Udstillingen med Pussy Riot i Østfløjen åbner for klubmedlemmer. Har du endnu ikke set udstillingen anbefaler vi, at du ser den inden udstillingsintroduktionen i Koncertsalen.

Kl. 11.00
Udstillingsforedrag i Koncertsalen ved Louisianas kunstformidler, Line Ali Chayder.
Foredraget er udsolgt. Bemærk, at der kan ske afbud lige inden foredraget og at der derfor kan være ledige pladser på dagen. De frigives ved Koncertsalen kl. 10.55 på dagen. 

Reserver plads

Pussy Riot

Relateret udstilling

From the action 'Putin Peed His Pants', Red Square, Moscow, 2012 Photo: Denis Sinyakov

Siden 2011 har Pussy Riot markeret sig med protestaktioner og performances vendt mod det russiske styre. Udstillingen var den den hidtil mest omfattende præsentation af gruppens virke.