Klub

Members Morning

  • Dato
    Søndag 23. august
  • Tid
    Kl. 09:00 - 11:00
  • Sted
    Sydfløj & Louisiana Cafe

Denne morgen kan medlemmer se Fantastiske Kvinder – Surreelle Verdener og nyde en dejlig morgenmad i Louisiana Cafe. Butikken er også åben.

Ved ankomst bedes du vise Klubkort og pladsbestilling / morgenmadsbestilling. 

Members Morning er gratis, men det er nødvendigt at bestille plads (gebyr kr. 10). Ønsker du morgenmad koster det kr. 119 (+ kr. 10 gebyr).

Bestil billet med/ uden morgenmad

MORGENENS PROGRAM

Kl. 9-11 
Udstillingen Fantastiske Kvinder samt Louisiana Cafe og Butik er åben for medlemmer.

Kl. 9-10
Morgenmadsanretningen (se herunder) serveres i caféen for dem, der har bestilt på forhånd. (Bemærk, det er ikke muligt at købe morgenmad på selve dagen).

Har du kun ønsket at bestille plads, vil der dog være adgang til en mindre del af cafeen med mulighed for at købe kaffe og te.

Kl. 10
Introduktion til udstillingen Fantastiske Kvinder ved Louisianas kunstformidler Hanne Flarup. Introduktionen foregår i Skulpturparken og efterfølgende kan udstillingen opleves på egen hånd.

MORGENMADSANRETNING: Et lille glas yoghurt med bær, brødkurv med friskbagt surdejsbolle og rugbrød, smør, 2 skiver ost, 1 stykke skimmelost, marmelade samt 1 kop kaffe eller te. Ekstra kaffe/te og andre drikkevarer kan tilkøbes.

Fantastiske Kvinder

Relateret udstilling

Denne første, samlede præsentation af kvindelige surrealister vidnede om, at kvinder har spillet en langt vigtigere rolle i surrealismen end i nogen anden kunstnerisk avantgarde-bevægelse.