Klub

(Udsolgt) Members' Night: Foredrag, jazzkoncert og middag

 • Dato
  Søndag 29. januar
 • Tid
  Kl. 18:00 - 22:00
 • Sted
  Udstillingen, caféen og Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 775 (+gebyr kr. 10)

Rudolf Schlichter, Damenkneipe, 1925. Akg-Images/Ritzau Scanpix. © Viola Roehr von Alvensleben, München.

Denne aften byder på foredrag om museets store udstilling Det Kolde Øje – Tyskland i 1920’erne, 4-retters middag i caféen samt jazzkoncert ved Alice Carreri Kvartet.

Pris: 775 kr. (+ gebyr på 10 kr.). Prisen er inklusiv udstillingsintroduktion, jazzkoncert og middag inkl. vin, vand & kaffe/the.

Aftenens program

Kl. 18.00
Kunstformidler Helle Søndergaard byder os velkommen og giver en overordnet introduktion til udstillingen Det Kolde Øje – Tyskland i 1920’erne. Der vises et udvalg af værker fra udstillingen og som optakt til aftenens koncert ser vi nærmere på nogle af de værker, som giver os indblik i livet på de berlinske natklubber og damebarer og vi skal høre om den nye kvindetype, Die Neue Frau.

Kl. 18.30
Willkommen Bienvenue Welcome: Jazzkoncert ved Alice Carreri Kvartet, som har kurateret denne særlige koncert med musik og tekster på tysk, fransk og engelsk fra de brølende 20’ere.

Kl. 19.15
Middag i Louisiana Café.

Kl. 22.00
Aftenen slutter.

Bemærk, at hvis du ønsker at se udstillingen Det Kolde Øje- Tyskland i 1920’erne i Sydfløjen, er du velkommen inden arrangementet starter kl. 17.30.

Menu

 • Velkomst : Crèmant de Bourgogne Cuvèe Agnès, Vitteaut – Alberti
  Kammusling – persillemayonnaise  – limegelé – peberodssne  – urter
  2018 Riesling Trocken Kapellenberg GG, Weingut Burg Ravensburg, Baden
 • Glaseret rødbede – gedeost – ramsløgskapers
  2011 Pouilly Fuisse Les Insarts, Château de Beauregard, Bourgogne
 • Røget torsk – blodappelsin – dildemulsion – saltbagt selleri
  2019 L’Envolé, Domaine de la Cotelleraie, Bourgueil
 • Pocheret pære – vanille panna cotta – pære gelé – krystalliseret mørk chokolade – sprød chokolade tuiles
  kaffe-te

Alice Carreri Kvartet

Denne aften tager Alice Carreri os sammen med Andreas Møllerhøj (bas), Jacob Fischer (guitar) og Andreas Svendsen (trommer) tilbage til 1920ernes Berliner salon. Bl.a. med sange som "Bei mir Bist du Schön", "Lili Marlene" og "Puttin on the Ritz."


Alice Carreri er sangerinde og sangskriver med rødder i amerikansk jazz og pop. Hendes stemme vækker mindelser om forbilleder som Ella Fitzgerald og Nancy Wilson, men hun har desuden en forkærlighed for europæiske sangerinder fra 60’erne.

Det kolde øje – Tyskland i 1920’erne

Relateret udstilling

En rejse gennem det nyskabende og eksplosive kunst- og kulturliv i 1920’ernes Weimarrepublik. I centrum stod tidens markante bevægelse ”Neue Sachlichkeit' med en nøgtern, kras og satirisk realisme.