Louisiana Live

Mere er aldrig nok

 • Dato
  Onsdag 13. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Vi har aldrig haft så gode levevilkår som i dag. Vi har aldrig været rigere og haft flere muligheder at vælge imellem. Alligevel er noget galt. Vi er stressede, bange, deprimerede og mange har svært ved at finde meningen med tilværelsen.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Netop dette dilemma var udgangspunkt for journalist og forfatter Niels Overgaards humoristiske bestseller Det hele handler ikke om dig. Her kigger han tilbage på antikkens stoiske filosofi og fremhæver klassiske dyder såsom selvbeherskelse, disciplin og visdom som rammen om et meningsfuldt liv. Nu har han skrevet opfølgeren Mere er aldrig nok. Det handler ikke om, hvad vi opnår, men hvordan vi opnår tingene, skriver Niels Overgaard blandt andet. Mød ham i Koncertsalen til en samtale om vejen til et bedre og lykkeligere liv.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.