Kurser & workshops

Mere MOR!

 • Dato
  Fredag 27. august
 • Tid
  Kl. 17:00 - 19:00
 • Sted
  Møderummet
 • Pris
  160 kr. ekskl. entré

Udforsk kunstens mange mødre og skab din egen idealmor som forgyldt collage.

KØB BILLET

Pris: Kr. 160 kr.
Billetten er ekskl. entré til museet og inkl. the og kaffe

MOR! er et emne vi alle kender – både fra kulturen og vores eget liv. Fra hellig mor til magiske mor og mistet mor. Med afsæt i udstillingen MOR! ser vi sammen på, hvordan moderskabet er blevet fortolket i Vestens kunst og kultur.

Arrrangementet er del af ART+ og er et tilbud til dig, der har tid og lyst til et enkelt, levende og engageret kunsttræf. Du får mere at vide om kunsten, men der er også plads til at du som deltager selv kan ‘lege’ med. Plusset i ART+ skal tages helt bogstaveligt, for tema og indhold vil variere. Og selv om Louisianas kunstformidlere introducerer og skaber rammerne, er du og de øvrige deltagere også med til at påvirke, hvordan aftenen folder sig ud.

Aftenen afsluttes i museets mødelokale, hvor vi med udgangspunkt i billeder af udstillingens mange mødre og fotos af os selv som vi tager i løbet af aftenen, skaber vores egen lille collage-madonna på ”guld” baggrund.

Kunstformidler:
 Daniel Krstajic / Line Ali Chayder.

PRAKTISK
Billetten er ekskl. entré til museet samt kaffe og the.
Vi mødes på terrassen uden for butikken.
Sted: Møderummet (kun adgang via trapper)/udstilling i mindre grupper.

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.