Louisiana Live

Meyers mad og modgang

  • Dato
    Torsdag 14. december
  • Tid
    Kl. 19:30
  • Sted
    Koncertsalen
  • Pris
    Kr. 20 ekskl. entré til museet

Foto: Liv M Kastrup/Ritzau Scanpix, 2023.

Han blev Danmarkskendt fra første dag, han tonede frem på skærmen med sin begejstring og passion for det enkle, nordiske køkken; Løvstikke, kartofler, fisk og mad efter årstiden.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Claus Meyers ambitioner og engagement voksede sig dog hurtig større end tv-kokkens, og snart blev han ansigtet og skaberen af en dansk mad-renæssance som gav genlyd langt ud over de danske grænser. Og det med en passion for mad, som langt fra var givet, mens han voksede op under turbulente forhold på Lolland, med færdigretter fra frys på menuen. Hvad er det for en mission og kærlighed til nordisk mad, der har drevet ham?

I sin aktuelle erindringsbog Drømmer åbner Claus Meyer i samarbejde med Peter Nicolai Gudme Christensen op for sin fortælling; om åbningen af Noma, Meyers Køkken, om at turde satse det hele i Amerika og om at genfinde sig selv, når alting bliver slået itu. Mød Claus Meyer til en samtale om, imod alle odds, at starte en madrevolution i Danmark.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.