Koncert

(Udsolgt) Mike Stern, Mino Cinelu & Francois Moutin

 • Dato
  Lørdag 29. april
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10)

Tre af verdens største musikere, på hver deres instrument – Mike Stern (guitar), Mino Cinelu (percussion) og François Moutin (kontrabas) – samles her til en eksklusiv koncert i Koncertsalen. Med en uortodoks instrumentation bestående af guitar, percussion og kontrabas vil denne trio af forhenværende medlemmer af banebrydende bands såsom Miles Davis, Weather Report og Herbie Hancock tage os på en eklektisk musikalsk rejse gennem jazz, fusion, world musik og meget mere.

KØB BILLET

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Den amerikanske jazz/fusions-guitarist, Mike Stern, er bredt anerkendt som en af de mest innovative, indflydelsesrige og originale guitarister af sin generation. Da han første gang blev eksponeret for et større publikum, som medlem af Miles Davis’ historiske comeback band i starten af 80erne, lød Stern’s personlige, unikke og forfriskende blanding af rock, blues og jazz som intet andet nogen havde hørt før.

Den fransk/martinikanske percussionist, Mino Cinelu, er uden tvivl den mest fremtrædende i verden i dag. Han blev internationalt berømt efter at han blev medlem af Miles Davis’ band og medvirkede på det kritikerroste album ‘We Want Miles’ fra 1982. Efterfølgende kom han med i gruppen Weather Report og har siden samarbejdet med Sting, Peter Gabriel, Kate Bush, Stevie Wonder, Herbie Hancock, Earth, Wind & Fire og mange andre.

Den franske kontrabassist, François Moutin, er blandt de mest spektakulære virtuoser nogensinde på hans instrument. Efter at have opnået en doktorgrad i fysik i en alder af kun 24 år besluttede han sig for at blive musiker på fuld tid og blev medlem af den legendariske franske pianist Martial Solal’s trio. Siden da har Moutin turnéret verden over med mange af jazzens største koryfæer, bl.a.Peter Erskine, Randy Brecker, Michel Legrand, Niels Lan Doky og mange flere.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.