Koncert

MIKKELBORG & RIESSLER & SIEGEL

 • Dato
  Søndag 8. august
 • Tid
  Kl. 15:30
 • Sted
  Skulpturparken
 • Pris
  Gratis når entré til museet er betalt

Sommer på Louisiana er lig med koncerter under åben himmel i Skulpturparken med Palle Mikkelborg, Michael Riessler og Wayne Siegel, der under åben himmel indtager plænen med et særligt tilrettelagt program.

Palle Mikkelborg Trompet
Michael Riessler Basklarinet
Wayne Siegler Motion-tracking system (læs mere herunder)

Bemærk: Koncerten aflyses i tilfælde af regnvejr

Stemninger

Få et indtryk af samspillet mellem Palle Mikkelborg, Michael Riessler og Wayne Siegel og den særlige stemning under deres koncerter. Denne video er optaget i sommeren 2016, hvor Poul Gernes' Pyramide-skulptur var opstillet på nedre plæne.

Motion-tracking system!  

I motion-tracking system er forholdet mellem bevægelse og lyd meget direkte. Billedet fra computerens webcam bliver delt i 12 felter på skærmen. Bevægelse i hvert felt bliver beregnet af programmet ved at sammenligne hvert billede med det næste billede i billedstrømmen.

Ved hjælp af en algoritme kan man styre 12 forskellige lyde separat og dynamisk: Jo mere bevægelse inden for et enkelt felt, jo mere hører man den lyd, som er tilkoblet feltet. Hvis der ingen bevægelse er, er der ingen lyd. Ved at bevæge sig tæt ved kameraet kan man styre alle 12 lyde på én gang, mens man får mere subtil kontrol over de enkelte lyde ved at trække sig lidt tilbage fra kameraet.