Louisiana Live

Mod og magt

 • Dato
  Torsdag 3. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den ene er prisvindende fotograf. Den anden politiker. Den ene har fotograferet kvinder i mange aldre og størrelser. Den anden har skrevet om sexisme og de krænkelser, der finder sted i dansk politik. Den ene bruger fotografiet som medie, og fanger og viser vores forhold til skønhed og kropsidealer, den anden bruger ordet og det politiske rum til at skabe debat og opmærksomhed.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Marie Hald udgav i 2021 fotobogen ’Feminin’ om køn, seksualitet og krop og vil med bogen vise, at der er mange forskellige måder at være et feminint menneske på. Hendes stille håb er at bidrage til, at ingen skammer sig, føler sig skyldige eller ensomme, fordi de ikke ser nogen i medierne, de kan spejle sig i og identificere sig med – uanset om det handler om kropsstørrelser, diagnoser, kønsidentitet eller seksualitet.

Marie Halds billeder er blevet publiceret i store internationale medier og har vundet priser som Årets Pressefoto, World Press Photo Award, m.fl.

Maria Gudme er initiativtager til #EnBlandtOs bevægelsen, der bl.a. modtog Dansk Kvindesamfunds hæderspris, Mathildeprisen og i 2021 var hun nomineret til Årets kvinde og Årets håb. Gudme er desuden medforfatter på bogen ’Feministisk kampskrift’ som udkommer i oktober. Bogen handler om feminisme og magt undersøger samtykke og samvær, fordomme, offerskam, magtrum og mediernes rolle, feminismebølger, stiletaktivisme og værdien af at stå skulder ved skulder.

Denne aften kan du møde dem begge i Louisianas Koncertsal.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.