Koncert

(Udsolgt) Modern Standards Supergroup – Jazz/Take

 • Dato
  Onsdag 29. juni
 • Tid
  Kl. 20:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 375 (+ gebyr kr. 10)

En musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz med Modern Standards Supergroup og Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Koncerten er udsolgt.

Bemærk, at koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Oplev supergruppen Modern Standards Supergroup fremføre et Jazz/Take af 2020’ernes Pop Hits med populære sange fra bl.a. Drake, The Weeknd, Billie Eilish, Anderson Paak, Bruno Mars, Dua Lipa, og Olivia Rodrigo. Supergruppen består af Billy Cobham (trommer), Linley Marthe (bas), Randy Brecker (trompet), Bill Evans (saxofon) og Niels Lan Doky (piano).

Billy Cobham blev optaget i Modern Drummer Hall of Fame i 1987 og i Classic Drummer Hall of Fame i 2013. Han var med i Miles Davis’ orkester i 60’erne og 70’erne og bliver ofte hyldet som en af de bedste og mest indflydelsesrige trommeslagere nogensinde. Linley Marthe har lagt publikummer ned verdenen over med sin utrolige stil og musikalitet og har spillet med navne Joe Zawinul, Omar Hakim, Jean Luc Ponty og mange flere. Randy Brecker har fundet intet mindre end 7 Grammy-priser og har været med til at forme trompetens lyd og rolle i jazz, R&B og rock i mere end 4 årtier (Bruce Springsteen, Frank Sinatra, Steely Dan og mange flere). Bill Evans begyndte sin karriere i en alder af 21 som saxofonist for Miles Davis og har siden hen spillet med jazzens’ største navne. Niels Lan Doky er af den internationale presse bl.a. blevet kaldt “sin generations bedste pianist” og “en af de mest betydningsfulde pianister, som den europæiske jazzscene har fostret de seneste 45 år”. Han leder desuden Niels Lan Doky International Jazz Collective, som er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter, som ikke kan høres nogle andre steder.

EKSKLUSIVT JAZZ-KOLLEKTIV

Niels Lan Doky International Jazz Collective (NLD IJC) producerer mellem juni og december måned (eks. juli) i samarbejde med Louisiana museet fem unikke, eksklusive og innovative koncertprojekter. Master drummers Terri Lyne Carrington, Lenny White og Alvin Queen vil i selskab med udvalgte medlemmer af NLD IJC – give en koncert hver, hvor de vil tage os på en musikalsk rejse gennem jazzfortolkninger af repertoirer og genrer, som ikke tidligere er blevet “oversat” til jazz. Derudover besøger Jazz/Takes Supergroup (Harvey Mason, Darryl Jones, m.fl.) også museet for at henholdsvis fortolke 2020’ernes Pop Hits og Jazz/Take-højdepunkter fra nuværende og tidligere sæsoner.

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Statens Kunstfond & Gangsted Fonden.

PRAKTISK INFO OM KONCERTER

Koncerten spilles uden pause.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes 25 minutter inden arrangementet begynder – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Flere koncerter

Se hele kalenderen