Louisiana Live

(Udsolgt) Moderne Dannelse

 • Dato
  Tirsdag 8. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Filosoffen Anders Fogh Jensen er gæst i LIVE til en samtale om dannelse i det 21. århundrede. Hvad er det egentlig for en størrelse. Hvad sker der, hvis vi mangler den? Og har vi i virkeligheden brug for noget helt andet?

BESTIL PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet

I en tid, hvor livets store spørgsmål er blevet holdt op og beskuet gennem pandemiens prisme, så stiller spørgsmålet sig også, hvordan det ser ud med dannelsens dimensioner. Nye stramme regler og rammer for vores udfoldelse og forhold til andre mennesker har skabt nye måder at være sammen på – men hvad er forholdet mellem dannelse og det at kunne overholde regler og adfærdskodeks?

Tilsvarende har klimaet og MeToo sat hensyn og selvbegrænsning på dagsordenen, og det har stillet spørgsmål ved om det er dannelse, der er brug for, eller om det er noget andet. Mød filosoffen Anders Fogh Jensen til en samtale om dannelsesbegrebet i det 21. århundrede.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.