Klub

(UDSOLGT) Morgen for Medlemmer i Grand Teatret

 • Dato
  Søndag 1. november
 • Tid
  Kl. 09:30
 • Sted
  Grand Teatret
 • Pris
  Kr. 55 inkl. kaffe/ the & croissant

Morgen for Medlemmer er denne søndag rykket til Grand Teatret i Mikkel Bryggersgade, hvor du kan se den nye kunstdokumentar Frida Kahlo: Viva La Vida, som er instrueret af italienske Giovanni Troilo.

Arrangementet er udsolgt.

Bemærk, at denne Morgen for Medlemmer foregår i Grand Teatret i København. Læs om Grands Covid-19 retningslinjer her.

Billetten inkluderer kaffe/ the & croissant.

Bliv medlem af Louisiana Klubben.

Arrangementet er udsolgt. Du kan stadig nå at deltage i Members’ Night med middag og foredrag. Læs mere og køb billet.

Filmen Frida Kahlo: Viva La Vida kaster lys på to sider af den verdensberømte mexicanske kunstner – både som en revolutionær, feministisk pioner og som et menneske, plaget af en vred krop og en turbulent kærlighedsaffære.

Dokumentaren er en tur dybt ind i Mexicos hjerte, opdelt i seks kapitler, der blander interviews, nye historiske dokumenter, fængslende rekonstruktioner og Frida Kahlos egne malerier, bevaret på nogle af de bedste museer i Mexico. I årenes løb er Frida Kahlo blevet både et ikon og en rollemodell – og filmen er et forsøg på at finde mennesket bag myten. Et værdifuldt bidrag til forståelsen af en til stadighed fascinerende kunstner.

Viva La Vida er – udover filmens titel – også titlen på det sidste maleri Frida Kahlo færdiggjorde i 1954 – få dage inden hun døde.

MORGENENS PROGRAM

Fra kl. 09.30
serveres kaffe og croissant i Mikkel Bryggersgade uden for Grand Teatret (husk billet + klubkort).

Kl. 10.00
byder Katrine Mølstrøm fra Louisiana Klubben velkommen og herefter vises filmen, som varer halvanden time (originalversion med engelske undertekster).

Se trailer til filmen

Fantastiske Kvinder

Relateret udstilling

Denne første, samlede præsentation af kvindelige surrealister vidnede om, at kvinder har spillet en langt vigtigere rolle i surrealismen end i nogen anden kunstnerisk avantgarde-bevægelse.