For børn: Musik og fortælling med Tante Andante

 • Dato
  Tirsdag 27. juli
 • Tid
  Kl. 15:00
 • Sted
  Louisiana Parkscene
 • Pris
  Gratis for museets gæster

Tante Andante er Halfdan Rasmussens figur, som Benedicte Riis personificerer gennem musik og fortællinger. Siden slutningen af firserne har Benedicte rejst verden rundt med sine bøger og børnemusik. 

Tante Andante Band består af kontrabasisten Richard Andersson som er solistuddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium på Holmen, og som er specialist i islandsk og færøsk jazz. På guitarer finder vi Simon Krebs, uddannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium i Odense og fast guitarist for den grønlandske sangerinde Julie Bertelsen. På trommer finder vi ligeledes fra Odense Musikkonservatorium Rasmus Schmidt som er kendt fra brede jazzkredse i Danmark og Tyskland og på vocal er det Benedicte Riis, som med forskellige besætninger gennem mange år har udgivet et væld af musik og bøger, senest H.C.Andersen inspireret, hvilket vi også får at høre til koncerten.

Praktisk Info

Arrangementerne på Parkscenen er gratis for museets gæster. Siddepladser i teltet kan tilgås 15 min. før de enkelte arrangementer begynder. Der kan ikke reserveres plads. Højtalere er opsat i området omkring teltet, så man også kan fordele sig på græsplænen og lytte med herfra.

Teltet ryddes mellem de enkelte arrangementerne, for blandt andet at give plads til lydprøver.

Flere arrangementer på Parkscenen

Se hele kalenderen