Musikken hos Murakami - musik, oplæsning og foredrag

 • Dato
  Torsdag 29. juli
 • Tid
  Kl. 19:00
 • Sted
  Louisiana Parkscene
 • Pris
  Gratis for museets gæster

De tre musikere Makiko Hirabayasi (klaver), Jan Harbech (sax) og Morten Ankarfeldt (bas) lægger lyd til mens Murakamis danske oversætter Mette Holm læser op og fortæller mere om musikken i den verdensberømte japaners forfatterskab.

En formidling af Haruki Murakamis novelle ‘Charlie Parker Plays Bossa Nova’: Charlie Parker har aldrig spillet bossa nova, men det lader Murakami ham gøre i en meget musikalsk novelle, som findes i hans seneste novellesamling Første person ental, som udkom på dansk i foråret. Men hvordan lyder et traditionelt Charlie Parker-nummer udsat for bossa nova? Og hvordan lyder et traditionelt bossa nova-nummer udsat for Charlie Parker? Og hvad er det egentlig, der gør Beethovens 1. klaverkoncert interessant i den sammenhæng?

Praktisk Info

Arrangementerne på Parkscenen er gratis for museets gæster. Siddepladser i teltet kan tilgås 15 min. før de enkelte arrangementer begynder. Der kan ikke reserveres plads. Højtalere er opsat i området omkring teltet, så man også kan fordele sig på græsplænen og lytte med herfra.

Teltet ryddes mellem de enkelte arrangementerne, for blandt andet at give plads til lydprøver.

Flere arrangementer på Parkscenen

Se hele kalenderen