Louisiana Live

(Udsolgt) Nej-klubben - om det arbejde, der hæmmer kvinders karrierer

 • Dato
  Onsdag 8. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

På alle arbejdspladser, i alle organisationer, ja, i alle hjem er der opgaver, der er nødvendige, uden at de ligefrem gavner karrieren.

Arrangementet er udsolgt

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Og selvom vi ofte bilder os selv ind, at vi lever i ligestillingens tidsalder, er det en dokumenteret kendsgerning, at det oftest er kvinder, som tager sig af disse opgaver. Hvilket resulterer i, at de avancerer langsommere, får lavere løn, er stressede og at ligestillingen mellem kønnene halter.

Netop dette fænomen forsøger Nej-klubben at gøre op med. Klubben er grundlagt af fire kvindelige professorer i USA, heriblandt den danske økonom Lise Vesterlund, der efter 10-års forskning, samtaler og dokumentation forsøger at opnå en bedre arbejdsdeling mellem kønnene. Nej-klubbens tilgang har fået enorm international opmærksomhed og har medført artikler i bl.a. New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, Forbes The Atlantic, The Economist og Guardian.

Mød Lise Vesterlund i koncertsalen, hvor det på kvindernes internationale kampdag skal handle om at dele arbejdet på en anden måde – til fordel for både kvinder, mænd, virksomheder, familier og samfundet i det hele taget.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.