Louisiana Live

(UDSOLGT) Nikoline Werdelin - om danskere og lemminger

 • Dato
  Tirsdag 27. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Med både humor og skarphed har tegneren, dramatikeren og forfatteren Nikoline Werdelin gennem årtier "spiddet" os danskere og vores vaner og uvaner. Mød hende til en samtale om hendes nye bog 'Hvordan man redder en lemming'.

BOOK PLADS
Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig til dette event. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

Nikoline Werdelin har i årevis tegnet, karikeret og beskrevet samtiden og dens typer. Med humor, skarphed og genkendelighed har hun vist verden, som den er. Nu er den afholdte tegner og dramatiker aktuel med romanen, ‘Hvordan man redder en lemming’, der tegner et portræt af fem danskere og deres forhold til naturen, kærligheden, den manglende familie – og hvordan deres liv vikler sig ind i hinanden.

Nikoline Werdelin slog for alvor igennem i 1990’erne med tegneserien Homo Metropolis og har markeret sig som en af de skarpeste og mest humoristiske iagttagere af dagligdagen og dens store og små spørgsmål og udfordringer.

Mød hende til en samtale om hendes nye bog, om tegneserier, lemminger – og livet som menneske i dagens Danmark.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.