Louisiana Live

Nobelprisen og den vigtige kemi

 • Dato
  Torsdag 15. december
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

For første gang i 25 år gik nobelprisen til en dansker. Morten Meldal har netop været i Stockholm for at modtage den ærefulde pris, som han, sammen med to kollegaer, har modtaget for sin banebrydende grundforskning i klikkemi.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

En banebrydende forskning som kemikere verden over bruger dagligt, og som har banet vejen for mange efterfølgende gennembrud.

For Morten Meldal selv kom hæderen som en overraskelse – men også som en vigtig anerkendelse af, at verden har brug for endnu flere dygtigere kemikere. For det er kemikerne der skal finde nøglen til at løse verdens allerstørste udfordringer.

Mød Danmarks nobelprismodtager Morten Meldal til en samtale om kemiens og kemikernes uvurderlige betydning for os alle.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.