Koncert

Novo Quartet

 • Dato
  Fredag 5. marts
 • Tid
  Kl. 20:00
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 150 (+ gebyr kr. 10)

Sjostakovitj, Bartok, Dvorak og Brahms er på programmet, når Koncertsalen gæstes af de unge, prisvindende dansk-polske strygere fra Novo Quartet.

KØB BILLET

Bemærk: Koncertbilletten inkluderer entré til museet.

Novo Quartet er en dansk-polsk strygekvartet, der består af Kaya Kato Møller og Nikolai Vasili Nedergaard, violin, Daniel Sledzinski, bratch og Signe Ebstrup Bitsch, cello – alle studerende ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og protegéer af prof. Tim Frederiksen.

Kvartetten var forrige år i semifinalen ved Carl Nielsen Konkurrencen og toppede i 2020 ved i flot stil at vinde Danmarks Radios Kammermusik konkurrence. Til koncerten medvirker yderlige to gæstemusikere, Mads Fuglsang Ryborg, piano, og Jonas Frølund på klarinet.

Programmet vil bestå af to strygekvartetter af Sjostakovitj og Bartók samt uddrag fra Dvoraks ”Dumky-trio” og sidste sats af Brahms’ klarinetkvintet.

Koncerten bliver spillet uden pause.

Praktisk info om koncerter

Koncerter i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir) på museet, indtil du sidder på din plads i salen.

Pladser på balkonen er forbeholdt kørestolsbrugere og bestilles ved direkte henvendelse på telefon +45 49190719.