Klub

(Aflyst) Nytårs jazz koncert

 • Dato
  Torsdag 30. december
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 60 (inkl. gebyr)

På årets næstsidste aften blæses der op til fest i Koncertsalen af Niels Lan Doky og sangere og musikere fra hans International Jazz Collective. Repertoiret er en herlig buket af evergreens primært signeret af Nat King Cole og Ray Charles: 'Let There Be Love, 'Let The Good Times Roll', 'Winter Wonderland' osv.

KØB BILLET 

PRIS: Medlemspris 60 kr. (inkl. gebyr). Pris for medlemsgæst 60 kr. (inkl. gebyr) Bemærk, at arrangementet er for medlemmer af Louisiana Klubben, samt medlemmers gæster. Foto er fra et tidligere arrangement.

Aftenen er arrangeret særligt for medlemmer af Louisiana Klubben, som også kan invitere venner og familie med.

Aftenens jazz musikere er:
Thaddeus Sledge (vocals/US)
Ida Astrid (guest vocals/ DK)
Mai Lan Doky (guest vocals/FR)
Amanda Thomsen (guest vocals/ DK)
Fredrik Kronkvist (alto saxophone/ SE)
Ken Lihn Doky (piano/ FR)
Emil Madsen (bass/DK)
Anders Mogensen (drums/DK)

Niels Lan Doky International Jazz Collective er en sammenslutning af prominente jazzmusikere fra Europa, Nord- og Sydamerika, som mødes regelmæssigt for at præsentere unikke og eksklusive jazzkoncerter. 

Koncerten er for medlemmer af Louisiana Klubben. Som medlem har du til denne koncert også mulighed for for at reservere billetter til familie og venner. 

PRAKTISK
Louisiana butik og cafe har åbent til kl. 22.00 så aftenen byder også på rig mulighed for at nyde en middag sammen eller få shoppet de sidste julegaver. I butikken finder du et varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer – design, interiør, plakater, bøger, tøj mm.

Der er adgang til Koncertsalen fra kl. 19.15 via Vinterhaven i caféen. Bemærk at pladserne i salen er nummererede.

Se menu for Louisiana Cafe