Louisiana Live

Om at høre til – og ikke høre til

 • Dato
  Tirsdag 6. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Thomas Korsgaard af fotograf Petra Kleis

Han er den yngste vinder af De Gyldne Laurbær nogensinde. Hans debutroman 'Hvis der skulle komme et menneske forbi' tog Danmark med storm.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Senest er afslutningen af trilogien om drengen Tue Man skulle nok have været der blevet spillet på Det Kongelige Teater.

Men succesen er ikke kommet uden en pris. De sidste halvandet år har Thomas Korsgaard måtte trække stikket og trække sig fra offentligheden. Tiden har han bl.a. brugt på at skrive novellesamlingen Snydt ud af næsen, som foregår i et lille lokalsamfund, hvor alle kender alle – og ikke kun for det gode.

Mød Thomas Korsgaard til en aften, der handler om litteratur, om at finde sin plads i livet, om drømme og det, der står i vejen for dem. Desuden vil Thomas Korsgaard læse op af sine nye noveller, der udkommer den 25. januar.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.