Kurser & workshops

Online advent
med Edition Poshette:
Juletræer & julekort

 • Dato
  Søndag 29. november
 • Tid
  Kl. 15:00 - 16:00
 • Sted
  Online (Zoom)
 • Pris
  Kr. 65 - 85

Louisiana afholder i år 4 online advents workshops med tvillingerne Simone og Helene Bendix fra Edition Poshette. På denne første adventssøndag kan du lave eventyrlige julekort fyldt med juletræer og julehilsener.

KØB BILLET TIL ONLINE WORKSHOP

Pris
Advent workshop Kr. 85 (medlemmer Kr. 65)
Billet til alle 4 Advent workshops Kr. 300 (medlemmer Kr. 260)

De 4 workshops afholdes via Zoom, og du deltager hver gang hjemmefra via din computer eller iPad, og bliver herfra guidet af Helene og Simone til gode ideer – denne søndag kan du med saks og forskelligt papir ganske enkelt kreere håndlavede og unikke julekort hjemme hos dig selv. Bliv inspireret og giv dig selv tid til en kreativ stund.

PRAKTISK INFORMATION: Som udgangspunkt bruges der materialer, du sikkert allerede har eller har mulighed for at skaffe inden. Se hele materialelisten for denne og de øvrige advents workshops nederst på siden.

2 dage inden workshoppen modtager du per mail en liste over de materialer, du får brug for, samt link og password til Zoom. Du modtager også en påmindelse om eventen 2 timer inden start. Husk at tjekke dit spamfilter for begge mails. Det er en god ide at downloade Zoom på din computer eller iPad inden eventen.

Tilmelding til event sker via tilmeldsingssiden Eventbrite og her betales via Paypal. Det er ikke nødvendigt at have en Paypal konto for at betale.

Workshoppen kræver ingen forkundskaber, og alle kan deltage.

Om Edition Poshette

Tvillingerne Simone og Helene Bendix står bag Edition Poshette og Two by Two Creators.

De to søstre har tilrettelagt 4 digitale juleworkshops i December, så vi hver advent kan komme med inden for i deres eventyrlige og poetiske papir univers og blive guidet og inspireret online via Zoom.

Louisiana har de seneste par år haft glæden af Simone og Helene her i Humlebæk, hvor vi har tilbudt deres meget populære (fysiske) juleworkshops for både børn og voksne. Det kan de desværre ikke i år, men håber I vil være med i de digitale workshopversioner.