Kurser & workshops

Online advent
med Edition Poshette:
Lysets lethed

 • Dato
  Søndag 13. december
 • Tid
  Kl. 15:00 - 16:00
 • Sted
  Online (Zoom)
 • Pris
  Kr. 65 - 85

Louisiana afholder i år 4 online advents workshops med tvillingerne Simone og Helene Bendix fra Edition Poshette. På denne tredje adventssøndag klippes der eventyrlige, lysende ranker i papir.

KØB BILLET TIL ONLINE WORKSHOP

Pris
Advent workshop Kr. 85 (medlemmer Kr. 65)
Billet til alle 4 Advent workshops Kr. 300 (medlemmer Kr. 260)

De 4 workshops afholdes via Zoom, og du deltager hver gang hjemmefra via din computer eller iPad, og bliver herfra guidet af Helene og Simone til gode ideer – denne søndag kan du med simple teknikker og materialer klippe smukke, lysende ranker i papir hjemme hos dig selv. Bliv inspireret og giv dig selv tid til en kreativ stund.

PRAKTISK INFORMATION: Som udgangspunkt bruges der materialer, du sikkert allerede har eller har mulighed for at skaffe inden. Se hele materialelisten for denne og de øvrige advents workshops nederst på siden.

2 dage inden workshoppen modtager du per mail en liste over de materialer, du får brug for, samt link og password til Zoom. Du modtager også en påmindelse om eventen 2 timer inden start. Husk at tjekke dit spamfilter for begge mails. Det er en god ide at downloade Zoom på din computer eller iPad inden eventen.

Tilmelding til event sker via tilmeldsingssiden Eventbrite og her betales via Paypal. Det er ikke nødvendigt at have en Paypal konto for at betale.

Workshoppen kræver ingen forkundskaber, og alle kan deltage.

Om Edition Poshette

Tvillingerne Simone og Helene Bendix står bag Edition Poshette og Two by Two Creators.

De to søstre har tilrettelagt 4 digitale juleworkshops i December, så vi hver advent kan komme med inden for i deres eventyrlige og poetiske papir univers og blive guidet og inspireret online via Zoom.

Louisiana har de seneste par år haft glæden af Simone og Helene her i Humlebæk, hvor vi har tilbudt deres meget populære (fysiske) juleworkshops for både børn og voksne. Det kan de desværre ikke i år, men håber I vil være med i de digitale workshopversioner.

Materiale liste

29. november: juletræer & julekort – saks, papir du kan klippe i, alt fra gammelt nodepapir, indpakningspapir, landkort håndskrevne noter, et kladehæfte du ikke længere bruger, et katalog, til en bog du ikke vil læse. Noget blankt papir og til selve kortene gerne lidt kraftigere papir/ karton. Derudover skal du bruge træspyd/ pinde- dem man bruger til madlavning – eller en lille gren, limstift, synål og tråd (det er en god ide at have trådet nålen inden vi går igang) og evt. konvolutter ( 3 styk) og noget at skrive med

6. december: Frida Kahlo blomster i papir – saks, papir; farvet papir (gerne sort, pink, rød,gult, orange, lyserødt) crepe papir er fantastisk at bruge (Kig evt. i Panduro Hobby eller du kan bestille på husflid.dk  de har et fantastisk udvalg), landkort, brochurer, farvede papir indkøbsposer, eller papir du selv har malet i de farver du vil lave blomsterne i. Derudover skal du bruge malertape, ståltråd pg evt. grønt blomstertape.

13. december: Lysets lethed – saks, en strimmel kraftigt papir ( ca 220 mgm) ca 20cm højt og gerne 60-75 cm langt. Eller et A2 ark og evt et syltetøjs glas eller lanterne lignende glas.

20. december: Hjerter og stjerneskud – saks, papir; ensfarvet og mønstret, landkort, papirsposer, brochure, nodepapir. Til stjerneskud og flettede stjerner er det godt at have lidt tykt papir – karton og noget tynd papir ( 80mgm) som du kan klippe ‘skud’ ud i, evt et lille ord. Til de flettede har du brug for 4 strimler – du kan klippe dem ud inden hvis du har lyst til at prøve i andet papir feks. landkort. De fire strimler skal være lige lange og lige brede. Standard flettede stjerner er 15mm brede og 430mm lange, og foldes så over. Derudover får du brug for træspyd/ pinde- dem man bruger til madlavning – eller en lille gren, lim til hankene og evt. glansbilleder, photos, frimærke til at sætte på julehjerterne.