Louisiana Live

Opmærksomhed

 • Dato
  Tirsdag 23. november
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 (ekskl. entré til museet)

Byens blinkende reklamer, piplyden på vores telefon, den gule breaking-news bjælke på skærmen – der er mange ting, som mere eller mindre systematisk prøver at fange vores opmærksomhed.

BESTIL PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, at prisen er eksklusiv entré til museet.

Men selvom vi efterhånden betragter os selv som multi-taskende væsner, der kan det hele på én gang, så forbliver vores evne til koncentration og fordybelse en begrænset ressource.

Biomedicineren Emma Louise Louth har i den populære bogserie Tænkepauser netop forsøgt at nærme sig fænomenet opmærksomhed fra et videnskabeligt perspektiv.

Medieekspert Camilla Mehlsen og filosoffen Vincent F. Hendricks har i bogen Sandhedsministeriet undersøgt, hvordan de store techgiganter systematisk prøver at kapre ikke blot vores bevågenhed, men også den demokratiske samtale. Den unge forfatter Rakel Haslund-Gjerrild, der netop har modtaget Michael Strunge-prisen for sin roman Alle himlens fugle, kæmper for litteraturens frirum og fordybelse – både hos sig selv og sine læsere. Mød alle fire til en samtale om ét af tidens måske mest kostbare goder.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.