For børn & unge

Påskeferie på Louisiana

 • Dato
  Sluttet
 • Tid
  Kl. 11:00 - 18:00
 • Sted
  Børnehuset, Skulpturparken og aktuelle udstillinger
 • Pris
  Gratis

Nyd påskeferien i museets Børnehus 23. marts til 1. april (mandag 25. marts lukket) med sjove og farverige værksteder og aktiviteter for hele familien og venner. Her kan I både klippe gækkebreve, male påskeæg og tage på æggejagt i Skulpturparken. Alle værksteder og aktiviteter i Børnehuset er gratis.

Børn og unge op til 18 år har fri entre til Louisiana og Børnehusets værksteder. Bemærk, at museet er lukket mandag 25. marts, men har særåbent mandag 1. april (2. påskedag) kl. 11-18.

Program

Maleværksted kl. 12-16
Bliv inspireret af kunstneren Chaïm Soutines farver og sjove, skæve figurer, når du dekorerer dit eget påskeæg. Du er velkommen til at tage ægget med hjem.

Syværksted kl. 11-17.30
Børnehuset kan snart fejre sin 30-års fødselsdag. Hjælp os med at forberede festlighederne og lav et patchworkflag inspireret af værker i udstillingen Det uerstattelige menneske.

Udklædningsrum Kl. 11-17.30
På scenen i Børnehuset kan du klæde dig ud og forestille dig, at du er en anden end dig selv. Lad fantasien få frit løb, træd frem på scenen og sæt gang i legen.

Det gule LEGO-rum kl. 11-17.30
Med de gule LEGO-klodser kan du bygge alverdens påskefigurer i vores LEGO-rum.

Familieomvisning (for de 4-16-årige og deres voksne)
Hver dag kl. 11.30-12.15 i udstillingen Det uerstattelige menneske. Tilmelding sker i Børnehuset på dagen. Deltagelse er gratis. Bemærk, der er begrænset plads.

Program

Klippeværksted kl. 11-17.30
Inspireret af kunstneren Firelei Báez’ værker kan du her klippe i farverigt papir, og skabe et fælles værk i atelieret.

Tegneværksted kl. 11-17.30
Ved brug af frottageteknik kan du skabe mønstre fra naturen og forvandle dem i et digitalt univers.

Fortællerum kl. 11-17.30
Er det tid til en pause? Så besøg det nyåbnede fortællerum, smæk benene op og fordyb dig i en god bog. Der er masser af bøger at gå på opdagelse i.

Æggejagt i Skulpturparken kl. 11-17.30
Kom ud i forårsvejret og nyd Skulpturparken, når du jager påskeæg. Finder du alle æggene og løser opgaven, venter lidt til den søde tand tilbage i Børnehuset.