Artist talk, Louisiana Lecture

Performance Lecture med kunstner Ryan Gander

 • Dato
  Onsdag 6. marts
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Den britiske konceptuelle kunstner Ryan Gander (f. 1976, Chester, UK) besøger Louisianas Koncertsal med en helt særlig performance. Den blev påbegyndt for 20 år siden og i år bliver den opført i Louisianas Koncertsal.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Ryan Ganders performance Wretched ’20, 2023 er en performance-lecture med ord, billeder, video og lyd.

Med foredragets naturlige autoritet som ramme præsenteres hverdagssituationers snak, hvor den ene idé tager den anden i en strøm af interne vendinger og forkortelser. Med performance værket undersøger kunstneren, hvordan vi bruger, tolker og ukritisk gentager den viden og information som vi møder i de forskellige sammenhænge, hvor vi tilegner os viden eller indsigt.

Ryan Ganders lectures er tilrettelagt og skrevet så de løbende udvider serien Loose Associations til en uendelig samling af viden. Wretched ’20, 2023 er således den seneste lecture i den 20 år lange serie, som kunstneren løbende har skrevet og opført.

Ryan Ganders praksis er styret af en skarp nysgerrighed omkring historiefortælling og fortællekonstruktion. Han er en del af udstillingen Det uerstattelige menneske – Kreativitetens vilkår i den kunstige intelligens’ tidsalder. Her kan man møde hans talende mus og gorillaen under bordet i installationerne, 2000 year collaboration (The Prophet), 2018 og School of Languages, 2023 samt uret i udu, Chronos Kairos, 88.88, 2023.

Bemærk, at arrangementet foregår på engelsk.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søger at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.