Klub, Kurser & workshops

Peter Cook – utopier og omvandrende arkitektur

 • Dato
  Onsdag 30. marts
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer

Visionære og vilde ideer til fremtidens arkitektur præger den britiske avantgarde-arkitekt og professor Sir Peter Cooks (f. 1936) arbejde.

KØB BILLET
PRIS:
 560 kr. Medlemspris: 495 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 355 kr. Priser inkl. entré & frokost.

Dagen er opdelt i to dele. I kursets første del ser kunstformidler Hanne Flarup nærmere på Cooks fabulerende og farvestrålende tegninger og tanker om bæredygtighed og pladsmangel i fx Plug-in-City, Walking City og Instant City, der blev lanceret, mens Cook var medlem af gruppen Archigram i 1960’erne og 70’erne.

Om eftermiddagen møder vi udstillingens kurator, Kjeld Kjeldsen, der fortæller om sin interesse for Peter Cook. 

PRAKTISK
Kurset foregår i “Møderummet” hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det. Prisen er inklusiv entré til museet og en let frokost som serveres i Louisiana Café.

Peter Cook – City landscapes

Relateret udstilling

Med sine visionære ideer og vilde, fabulerende og farvestrålende tegninger har den toneangivende britiske arkitekt Peter Cook gennem seks årtier inspireret og præget tidens arkitektur og -tænkning.