Kurser & workshops

(Aflyst) Peter Cook – utopier og omvandrende arkitektur

 • Dato
  Onsdag 30. marts
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer

Visionære og vilde ideer til fremtidens arkitektur præger den britiske avantgarde-arkitekt og professor Sir Peter Cooks (f. 1936) arbejde.

Kurset er desværre aflyst.

PRIS: 550 kr. Medlemspris: 495 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 345 kr. Priser inkl. entré & frokost. Bemærk, alle priser tillægges gebyr på 10 kr. 

Dagen er opdelt i to dele. I kursets første del ser kunstformidler Hanne Flarup nærmere på Cooks fabulerende og farvestrålende tegninger og tanker om bæredygtighed og pladsmangel i fx Plug-in-City, Walking City og Instant City, der blev lanceret, mens Cook var medlem af gruppen Archigram i 1960’erne og 70’erne.

Om eftermiddagen møder vi udstillingens kurator, Kjeld Kjeldsen, der fortæller om sin interesse for Peter Cook. 

PRAKTISK
Kurset foregår i “Møderummet” hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det. Prisen er inklusiv entré til museet og en let frokost som serveres i Louisiana Café.

Peter Cook

Relateret udstilling

Med sine visionære ideer og vilde, fabulerende og farvestrålende tegninger har den toneangivende britiske arkitekt Peter Cook gennem seks årtier inspireret og præget tidens arkitektur og -tænkning.