Louisiana Live

Prægtige Rebeller (AFLYST)

 • Dato
  Tirsdag 5. december
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

På grund af vejret i München er gæst Andrea Wulfs fly desværre så forsinket, at hun ikke kan nå frem i tide. Vi er derfor nødt til at aflyse det planlagte LIVE.

Andrea Wulfs kalender tillader desværre ikke, at vi finder en ny dato med kort varsel, men vi er glade for at kunne henvise til at Goethe Institut Danmark, som afholder et arrangement med forfatteren i morgen onsdag den 6. december kl. 15.30-16.30. Læs mere via link til højre.

Vi refunderer billetter til aftenens LIVE og beklager ulejligheden.

Arrangementet er desværre aflyst.
Læs mere om arrangement på Goethe Institut Danmark.

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Mens den franske revolution forandrede Europas politiske landkort, var der en gruppe mennesker, som gjorde det samme for menneskets stilling i verden. Den tyske by Jena blev omdrejningspunktet for genier som bl.a. Goethe, Schiller, Hegel, Alexander von Humboldt – med Caroline Schlegel som deres midtpunkt.

Deres tanker og diskussioner markerede Romantikkens begyndelse. Dens forestilling om individets kreative potentiale, kunstens og videnskabens betydning, naturens enhed og frihedens sande mening præger hele den vestlige verden den dag i dag.

Mød tysk-britiske Andrea Wulf, der siges at være én af verdens allerbedste nulevende formidlere, og som har vundet et hav af priser for sine værker. Alene hendes tidligere bestseller Opfindelsen af naturen, som udkom på dansk i 2019, er blevet oversat til 27 sprog og har fået tildelt 15 litterære priser, heriblandt Royal Society Science Book Award 2016.

Bemærk, at arrangementet foregår på engelsk.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.