Klub

Preview: Det uerstattelige menneske

 • Dato
  Onsdag 22. november
 • Tid
  Kl. 17:00 - 19:00
 • Sted
  Udstilling & Koncertsal
 • Pris
  Gratis for medlemmer. Intro 20 kr.

Emma Talbot, Is All Human Production Just Dreams and Ideas?, 2023.

Medlemmer af Louisiana Klubben inviteres til Preview på vinterens store, tværfaglige udstilling og det vil være muligt at reservere plads til udstillingsintroduktion. Der bydes på et glas bobler i forbindelse med Previewet.

Reserver plads til introduktion
Pris: 10 kr. (+ 10 kr. i gebyr)

Omdrejningspunktet for udstillingen Det uerstattelige menneske er kreativitet set i lyset af den kunstige intelligens’ hastige indgriben i alle hjørner af vores verden. Det rejser spørgsmål om, hvad det er, vi mennesker kan, som computeren og den kunstige intelligens ikke kan? Hvad er det uerstattelige ved mennesket?

Udstillingen blander kunst, litteratur, kulturhistorie, naturvidenskab m.m. for at skabe større, dybere og mere perspektivrige historier – som det tidligere har været tilfældet med udstillinger som Arktis, Månen og Mor.

AFTENENS PROGRAM

Kl. 17.00-19.00
Preview på udstillingen Det Uerstattelige Menneske i Sydfløjen. Tilmelding til Preview i udstillingen er ikke nødvendig. Klubkort vises ved indgangen til udstillingen. Klubben byder på et glas bobler.

Kl. 18.00
Introduktion til udstillingen i Koncertsalen. Tilmelding er nødvendig. 

Louisianas kunstformidlere, Danilo Krstajic og Helle Søndergaard, vil i Koncertsalen introducere til udstillingens overordnede tanker samt de fem hovedkapitler i udstillingen: Barndom, Arbejde, Kunstig intelligens, Tid og Krydsbestøvning.

Det uerstattelige menneske

Relateret udstilling

Stor tema udstilling, der søgte at indkredse fænomenet kreativitet som noget grundlæggende og definerende for, hvad det vil sige at være menneske - ikke mindst i en tid med kunstig intelligens.