Louisiana Live

(Udsolgt) Psykisk sygdom

 • Dato
  Torsdag 8. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Mød overlæge og professor i psykiatri Merete Nordentoft og forfatter Peter Øvig Knudsen til en samtale om psykiatrien i Danmark, der på en tragisk baggrund igen er blevet et heftigt debatemne.

Arrangementet er udsolgt

På en tragisk baggrund er psykiatrien i Danmark igen blevet et heftigt debatemne. Behandlingen af psykisk syge er mangelfuld, emnet er tabubelagt, og systemet fungerer ikke. Mange års løfter om forbedringer er ikke indfriet. Hvordan er det egentlig at være syg i et system, mange mener er brudt sammen? Og hvordan kan vi skabe en samtale og en behandling, der endelig flytter psykiatrien i Danmark?

Mød overlæge og professor i psykiatri Merete Nordentoft og forfatter Peter Øvig Knudsen som senest har skrevet bøgerne Jeg er hvad jeg husker og Min mor var besat der handler om hans indlæggelse på lukket afdeling, om sin depressive mor og om at ændre syn på psykisk sygdom.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.