Louisiana Live

(Udsolgt) Putins krig

 • Dato
  Tirsdag 21. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Det er nu et år siden, Rusland gik til angreb på Ukraine. I den forbindelse har vi inviteret to af vores førende eksperter Vibe Termansen og Niels Bo Poulsen til at gøre status – og gøre os klogere på situationen og på de enorme konsekvenser, krigen vil få – uanset udfaldet.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Krigen i Ukraine er den største krig i Europa siden Anden Verdenskrig. Og uanset udfaldet vil den få enorme konsekvenser for Rusland, Ruslands naboer, Europa, ja hele verden

Vi har inviteret to af landets førende eksperter til at gøre os klogere på situationen. Hvordan tænker og fungerer Putin? Hvor stabil er hans magt? Og hvordan er det at være nabo til et land og et regime, der aldrig har opgivet drømmen om at være et imperium?

Mød Vibe Termansen, som er historiker og journalist og aktuel med bogen I skyggen af Rusland. Samt Niels Bo Poulsen, der leder Institut for Strategi og Krigsstudier på Forsvarsakademiet og er medforfatter til den netop udkomne Putins krig – Rusland mellem styrke og svaghed.

Desuden læser skuespiller Sigurd Holmen le Dous uddrag fra Pavel Filatjevs gribende beretning ZOV – en russisk soldats dagbog fra Putins krig i Ukraine.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.