Kurser & workshops

Ragnar Kjartansson - kunstkursus (AFLYST)

 • Dato
  Tirsdag 26. september
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer 200-395 kr. (+ 10 kr. gebyr)

En mand med sin mor, der spytter på ham En mand med sin guitar i et badekar. En mand med et berømt russisk kunstværk, der udsættes for hærværk udstillet side om side med byggeaffald fra Hitlers teaterloge.

Kurset er aflyst.

Pris: Alm. pris: 495 kr. Medlemspris: 445 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 300 kr. (Husk studiekort)

Priser er inkl. entré til museet, kaffe og vand.
Bemærk, priser tillægges 10 kr. billetgebyr.

Med lige dele humor og eksistentiel alvor lader Ragnar Kjartansson (f. 1976) helt enkle handlinger gentage sig til de brænder sig fast – både som billeder og melodier. Den islandske kunstner har for længst markeret sig som en af samtidskunstens væsentlige stemmer.

På tværs af forskellige medier som maleri, videoinstallation, performance og teaterkulisser undersøger Kjartansson køn, kærlighed, undertrykkelse og ikke mindst den helt særlige skandinaviske melankoli.

Få en introduktion til Kjartansson på dette 1-dags kunstkursus fulgt af en diskussion af Kjartanssons blik for det sårbare, tåbelige og længselsfulde menneske i relation til lignende kunstnere som Marina Abramovic, Pipilotti Rist, Peter Land og Carolee Schneeman.

Kurset veksler mellem foredrag og diskussion og undervejs skal vi også en tur i den nyåbnede udstilling med Ragnar Kjartansson i Louisianas Sydfløj.

For kurset står kunstformidlere, Elisabeth Bodin og Helle Søndergaard.

PRAKTISK
Kurset foregår i Louisiana Møderum, hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det.

Ragnar Kjartansson

Relateret udstilling

Glæd dig til den første omfattende solopræsentation i Skandinavien af islandske Ragnar Kjartansson – en af samtidskunstens vigtigste og mest interessante stemmer.