Kurser & workshops

Ragnar Kjartansson - kunstkursus

 • Dato
  Tirsdag 13. juni
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer 200-395 kr. (+ 10 kr. gebyr)

En mand og en mor, en mand og en guitar, en mand og et maleri udsat for hærværk, en mand og en teaterloge fra Nazityskland. Machomanden og det tragikomiske er ofte omdrejningspunktet for den islandske kunstner Ragnar Kjartansson (f. 1976), der med humor og eksistentiel alvor bl.a. undersøger kærlighed og svigt, magt og undertrykkelse.

KØB BILLET
Pris:
Alm. pris: 395 kr. Medlemspris: 345 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 200 kr. (Husk studiekort)
Priser er inkl. entré til museet, kaffe og vand.
Bemærk, priser tillægges 10 kr. billetgebyr.

Ragnar Kjartansson har for længst markeret sig som en af samtidskunstens væsentlige stemmer. Hvad enten mediet er maleri, tegning, performance, video, skulptur, teater eller musik, lykkes det Kjartansson at lade en ofte enkel idé udfolde sig som en scene, hvor samme handling gentager sig og holder os fast og fascineret. Hvor længe kan en mor fx blive ved med at spytte på sin søn, som det sker i værket Me and My Mother, som findes i Louisianas samling?

Få en introduktion til den islandske Ragnar Kjartansson på dette 1-dags kunstkursus og en diskussion af Kjartanssons blik for det sårbare, tåbelige og længselsfulde menneske i relation til lignende kunstnere som Marina Abramovic, Pipilotti Rist, Salla Tykkä og Peter Land.

Kurset veksler mellem foredrag og diskussion og undervejs skal vi også en tur i den nyåbnede udstilling med Ragnar Kjartansson i Louisianas Sydfløj.

For kurset står kunstformidlere, Elisabeth Bodin og Helle Søndergaard.

PRAKTISK
Kurset foregår i Louisiana Møderum, hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det.

Ragnar Kjartansson

Relateret udstilling

Glæd dig til den første omfattende solopræsentation i Skandinavien af islandske Ragnar Kjartansson – en af samtidskunstens vigtigste og mest interessante stemmer.