Kurser & workshops

Ragnar Kjartansson - kunstkursus

 • Dato
  Torsdag 31. august
 • Tid
  Kl. 10:30 - 14:30
 • Sted
  Vi mødes i indgangen
 • Pris
  Varierer 200-395 kr. (+ 10 kr. gebyr)

En mand med sin mor, der spytter på ham. En mand med sin guitar i et badekar. En mand med et berømt russisk kunstværk, der udsættes for hærværk udstillet side om side med byggeaffald fra Hitlers teaterloge.

KØB BILLET
Pris:
Alm. pris: 395 kr. Medlemspris: 345 kr. (Klubkort skal fremvises ved indgangen til arrangementet) Studiepris: 200 kr. (Husk studiekort)
Priser er inkl. entré til museet, kaffe og vand.
Bemærk, priser tillægges 10 kr. billetgebyr.

Med lige dele humor og eksistentiel alvor lader Ragnar Kjartansson (f. 1976) helt enkle handlinger gentage sig til de brænder sig fast – både som billeder og melodier. Den islandske kunstner har for længst markeret sig som en af samtidskunstens væsentlige stemmer.

På tværs af forskellige medier som maleri, videoinstallation, performance og teaterkulisser undersøger Kjartansson køn, kærlighed, undertrykkelse og ikke mindst den helt særlige skandinaviske melankoli.

Få en introduktion til Kjartansson på dette 1-dags kunstkursus fulgt af en diskussion af Kjartanssons blik for det sårbare, tåbelige og længselsfulde menneske i relation til lignende kunstnere som Marina Abramovic, Pipilotti Rist, Peter Land og Carolee Schneeman.

Kurset veksler mellem foredrag og diskussion og undervejs skal vi naturligvis også en tur i den anmelderroste udstilling med Ragnar Kjartansson i Louisianas Sydfløj.

For kurset står kunstformidlere, Elisabeth Bodin og Helle Søndergaard.

PRAKTISK
Kurset foregår i Louisiana Møderum, hvor der kun er tilgang via trapper. Vi mødes i indgangen. Husk studiekort eller medlemskort hvis din billet kræver det.

Ragnar Kjartansson

Relateret udstilling

Den første omfattende solopræsentation i Skandinavien af islandske Ragnar Kjartansson – en af samtidskunstens vigtigste og mest interessante stemmer.