Louisiana Live

I verdens brændpunkter

 • Dato
  Tirsdag 18. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Årets første LIVE bliver en rejse til nogle af verdens brændpunkter i selskab med TV2s Rasmus Tantholdt og fotograf Anders Bach, der har samlet deres indtryk og erfaringer i den nye bog 'Det vi så'.

De har rejst sammen til mange af verdens brændpunkter, har dækket krigene i Irak og Afghanistan, naturkatastrofer, flygtningestrømme samt udbrud af Ebola og Corona forskellige steder i verden. Nu har de skrevet bogen ‘Det vi så’, som er en fotografisk fortælling over deres samarbejde igennem årene.

Mød Rasmus Tantholdt og Anders Bach til årets første LIVE i koncertsalen. Vi ser på billeder, som de tager med, og lytter til deres historier. Om mennesker, de har mødt. Øjeblikke, de har delt. Og erfaringer, de måske helst vil have været foruden.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.