Louisiana Live

Rejsen gennem livet - en aften med Lærke Kløvedal

 • Dato
  Tirsdag 10. oktober
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Lærke Kløvedal. Foto: Petra Kleis.

Lærke Kløvedal har et storslået efternavn; det har rummet søfarere, eventyrere og en larmende storfamilie med mange sted - og halve søskende. Her rejste man verden rundt og kom hjem med fantastiske historier.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Men hendes opvækst var på mange måder langt fra efternavnets løfter om jordomrejser, med en enlig mor i et kvindekollektiv ved Vesterhavet. Så hvordan er hendes egen rejse gennem livet?

I sin nye bog undersøger Lærke Kløvedal, hvem og hvad der former os – og fortæller om sit liv blandt eventyrere og idealister. Mød hende til en samtale om rastløshed, dannelse og længslen efter at finde et ståsted i tilværelsen.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.