Louisiana Live

Rigets tilstand

 • Dato
  Tirsdag 30. april
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

I den daglige politiske debat kan det være svært at danne sig et reelt indtryk over landets ve og vel. Den ene dag er statsfinanserne i top og økonomien bomstærk, den anden dag manes der til besindighed og besparelser, og vi skal alle sammen arbejde mere og længere, hvis velfærdsstaten skal opretholdes på sigt.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr). Bemærk, billetten er ikke inklusiv entre til museet.

Men hvad er op og ned i denne diskussion? Hvilke reelle og strukturelle udfordringer står vi overfor som samfund? Er den grønne omstilling en udgift eller en investering? Er de ældre en byrde eller en ressource? Skal Danmark forandres for at bevares? Og har vi de kompetencer, der skal til, for at overleve i den globale tidsalder?

Til at reflektere over disse spørgsmål har vi inviteret Overvismand Carl-Johan Dalgaard, som ikke alene er én af landets dygtigste økonomer, men også en skarp formidler.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.