Klub

Særomvisning
i Dana Schutz

 • Dato
  Søndag 30. april
 • Tid
  Kl. 13:00
 • Sted
  Mødested: Foyeren
 • Pris
  15 kr. (+gebyr 10 kr.)

Denne weekend tilbydes i alt tre særomvisninger i Dana Schutz udstillingen for medlemmer – og deres gæster. Tag med Louisianas kunstformidler på opdagelse i den amerikanske malers fascinerende, foruroligende og farverige univers og få nøgler til at forstå hendes helt usædvanlige billedsprog.

RESERVER PLADS 30.4 kl 13

Begrænset antal pladser.
Pris: 15 kr. (+gebyr 10 kr.)

Reserver plads 29.4 kl 11.15
Reserver plads 29.4 kl 12.15

Det gyselige, groteske, absurde og komiske tørner sammen hos den amerikanske kunstner Dana Schutz, der regnes for en af tidens helt store, figurative malere. Schutz er en eminent “storyteller”, der skildrer det moderne menneske – og vores relationer – i komplekse og ofte gigantiske kompositioner.

Louisianas kunstformidler fortæller på denne særomvisning om kunstneren og hendes særprægede univers, der kalder på både gyset, gråden og grinet. Mødested i Louisianas Foyer. Begrænset antal pladser, pladsreservation kræves.

Bemærk: Som medlem kan du i april invitere en ekstra gæst med på Louisiana på dit Klubkort. Til denne omvisning har du derfor også mulighed for at tilmelde din ekstra gæst.

Dana Schutz

Relateret udstilling

Amerikanske Dana Schutz er en af tidens helt store, figurative malere: en eminent “storyteller”, som skildrer det moderne menneske – og vores relationer – i groteske, ofte gigantiske kompositioner.