Sange til min mor

 • Dato
  Fredag 21. maj
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  55 kr. (+10 kr. gebyr)

Pianist og komponist Frans Bak er aktuel med en række helt nye og stærkt personlige sange. De fortolkes af Trine Dyrholm med akkompagnement af Frans Bak selv og Live Johansson på cello.

Pianist og komponist Frans Bak har skrevet en række sange til sin mor, der udgives her i maj. Sangene handler blandt andet om sorg og savn ved at miste.

De er skrevet ud fra meget personlige oplevelser, men løftes i Trine Dyrholms nærværende fortolkning til det alment menneskelige, som mange vil kunne dele, spejle og relatere sig til: en oplevelse, denne aftens koncert giver os mulighed for at være fælles om.

Trine Dyrholm sang som 14 årig Frans Baks Danse i måneskin og sangskriveren og sangerinden har været gode venner siden.

Frans Bak har i de sidste 10 år primært arbejdet som film- og TV-komponist i udlandet, og Trine Dyrholm har forfulgt en karriere på film, TV og teatret, som har gjort hende til en af sin generations største skuespillere.

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.

Mor!

Relateret udstilling

En stor og rigt udfoldet fortælling om moderen og moderskabet i vestlig kunst og kultur – belyst gennem billedkunst, film, musik og litteratur.