Louisiana Live

(Ny dato) Sara Blædel - krimidronningen

 • Dato
  Tirsdag 9. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Hvad er det egentlig krimien kan? Og hvorfor er genren tilsyneladende mere populær end nogensinde? Landets ukronede krimidronning er denne aftens LIVE-gæst.

RESERVER PLADS

Billetpris er eksklusiv entré til museet. Pladsbestilling er nødvendig. Bemærk, at pladserne i salen er nummererede.

5 millioner solgte bøger, udgivet i 38 lande, kåret med både De Gyldne Laurbær og fem gange Martha-prisen, som uddeles til danskernes yndlingsforfatter.

Mød Sara Blædel, som for første gange gæster Louisiana LIVE. Hør mere om hendes liv og métier, og om, hvad krimigenren siger om både den tid og det samfund, vi lever i.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes for tiden med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes kun halvt op med tomme pladser mellem hver reservation.

Pladserne er nummererede og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet begynder – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen. Bemærk, at der skal bæres mundbind (eller visir) på museet, indtil du sidder på din plads i salen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Med opfordring til vores gæster om at melde afbud, hvis de er forhindrede, håber vi løbende at kunne frigive eventuelle afbudspladser her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for tæt på arrangementets begyndelse til at kunne nå at frigive dem – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementet går i gang.