Louisiana Live

Schlüters 80’ere

 • Dato
  Torsdag 24. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Vær med, når vi dykker ned i de dramatiske og definerende 1980’ere. LIVE-gæst er historikeren Niels Wium Olesen, der har været med til at skrive et prisvindende værk om netop afdøde Poul Schlüter.

RESERVER PLADS

Pris: Kr. 20 ekskl. entré til museet

Social massegrav, kartoffelkur, kold krig, ideologiske opgør – og en undertippet konservativ statsminister, der endte med at sidde i over 10 år og blive en både afgørende og samlende figur.

Det er blot nogle af de overskrifter, der er blevet knyttet til Poul Schlüters eftermæle. Schlüter skabte koaltitioner på kryds og tværs og gennemførte nogle af de mest markante reformer i Danmarkshistorien, mens udenrigspolitikken bragede og regeringen endte med at gå af på det, der blev startskuddet til årtiers udlændingepolitiske opgør.

Aftenens gæster er historiker & ph.d fra Aarhus Universitet Niels Wium Olesen, der er medforfatter til værket ‘Poul Schlüters Tid 1982-1993’.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med et begrænset antal deltagere. Salen fyldes halvt op med tomme pladser mellem hver reservation. Pladserne er nummererede, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via Vinterhaven. Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719 (ledsager bedes bestille plads via reservationslink ovenfor).

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.