Louisiana Live

(Udsolgt) Et historisk valg?

 • Dato
  Onsdag 21. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

De to politiske kommentatorer Søs Marie Serup og Noa Redington gæster LIVE-scenen i en samtale om opbrud, magt og det kommende folketingsvalg, der på mange måder ser ud til at blive et historisk et af slagsen.

BESTIL PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Vi er midt i den længste og mest dramatiske valgkamp i mands minde. Med historisk mange partier, statsministerkandidater og politiske fronter, der er trukket skarpere op end nogensinde. Mellem rød og blå, by og land, midten og yderfløjene.

Hvor står Danmark efter tre tumultariske år, med corona, krig og kriser? Og hvad er årsagen til, at danskerne – hvis meningsmålingerne får ret – bevæger sig mod et jordskredsvalg?

De to politiske kommentatorer Søs Marie Serup og Noa Redington mødes på LIVE-scenen til en samtale om opbrud, magt og det, der tegner til at blive et historisk folketingsvalg.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.