Louisiana Live

(Udsolgt) Skæbnetime i Ukraine

 • Dato
  Torsdag 3. februar
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsal
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Debat om den aktuelle, nervepirrende konflikt i Ukraine og perspektiverne for krig i Europa mellem forfatter og Rusland-kender Leif Davidsen og sikkerhedspolitisk ekspert ved Forsvarsakademiet Peter Viggo Jakobsen.

Arrangementet er udsolgt

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Det er nærmest surrealistiske billeder. Russiske tropper og kampvogne ved den ukrainske grænse. Psykologisk krigsførsel og cyberangreb. Hektisk diplomatisk aktivitet for at forhindre en væbnet konflikt. Men hvordan er det overhovedet kommet hertil? Hvad søger Vladimir Putin at opnå? Hvorfor ser han Vesten som den egentlige provokatør? Og er der igen reel udsigt til krig i Europa?

Den aktuelle nervekrig mod Øst er emnet for sæsonens første LIVE. Aftenens gæster er Leif Davidsen, forfatter og mangeårig kender af Rusland, og Peter Viggo Jakobsen, sikkerhedspolitisk ekspert ved Forsvarsakademiet.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.