Louisiana Live

(Udsolgt) Henning Jensen om at være "en skidt knægt"

 • Dato
  Tirsdag 13. september
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entré til museet

Mød skuespilleren, der for nylig modtog stort bifald for 'En Skidt Knægt', en erindringsbog, hvor han hverken skåner forældrene eller sig selv. ”Et uafrysteligt billede af en barndom med psykisk terror," er den blevet kaldt.

Arrangementet er udsolgt

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr)
Bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Hans barndom på det lille husmandssted er som en dans igennem forældrenes minefelt. Morens ambitioner på sønnens vegne er så stærke, at hun nægter ham adgang til farens kærlighed. Henning skal lykkes som ingeniør eller jurist, ikke skuespiller.

Alligevel er det det, han bliver, fejret og folkekær med en lang, fornem karriere i film og på Det Kongelige Teater. Og dog har Henning Jensen måttet betale en pris for den opvækst, som han har skildret i bogen ‘En Skidt Knægt’. En meget rost erindringsbog, som anmelderne kaldte både “poetisk, fascinerende, grusom, sanselig og ekstremt velskrevet,” da den udkom først på sommeren.

Kom og mød Henning Jensen til en samtale om det hele: livet i rampelyset og de personlige skyggesider, som fulgte med.

Vært: Marc-Christoph Wagner

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes 20 min. inden arrangementet – adgang via museets cafe.

Er du kørestolsbruger: Ring på telefon 4919 0719 eller skriv på booking@louisiana.dk for information om alternative pladser.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser, du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.