Louisiana Live

Skuespillerinden og statsministeren

 • Dato
  Tirsdag 14. juni
 • Tid
  Kl. 19:30
 • Sted
  Koncertsalen
 • Pris
  Kr. 20 ekskl. entre til museet

Foto: Mogens Amsnæs/Ritzau Scanpix

En LIVE-aften med teaterredaktør og kulturjournalist Jakob Steen Olsen om et af danmarkshistoriens mest celebre par Helle Virkner og Jens Otto Krag – og et kærlighedsdrama, der bliver ved med at fascinere.

RESERVER PLADS

PRIS: Kr. 20 (inkl. gebyr) bemærk, billetten er ikke inklusiv entré til museet.

Et af danmarkshistoriens mest celebre par, Helle Virkner og Jens Otto Krag, lagde ikke blot krop til nysgerrige blikke og kulørte blades kameralinser. De var en fascinerende kærlighedshistorie, der den dag i dag tiltrækker opmærksomhed. De skabte et unikt image med lige dele kernefamilie og glamour, men deres liv sammen blev også genstand for uopklarede spørgsmål og en hel del mystik.

Mød teaterredaktør og kulturjournalist på Berlingske Jakob Steen Olsen til en samtale om skuespillerinden og statsministeren, om deres liv og tid og de mange fortællinger, de skabte.

Vært: Anna Ingrisch

PRAKTISK INFO

Arrangementer i Koncertsalen afholdes med nummererede pladser, og døren til salen åbnes først et kvarter inden arrangementet – adgang via museets cafe (Vinterhaven). Der er ikke længere mulighed for ventekø ved Koncertsalen.

Er du kørestolsbruger, bedes du bestille plads på telefon 4919 0719.

Afbud? Skriv til os på afbud@louisiana.dk hvis du alligevel ikke får brug for de pladser du har reserveret.

Udsolgt? Hold øje! Evt. afbudspladser frigives løbende her på siden. Nogle afbud modtager vi dog for sent til at kunne frigive dem her – disse pladser udleveres i museets indgang umiddelbart før arrangementets start.