For børn & unge

SMAGENS TIME på Louisiana

 • Dato
  Onsdag 4. oktober
 • Tid
  Kl. 16:30 - 18:00
 • Sted
  Louisiana Cafe & Børnehuset
 • Pris
  Kr. 180

Igen i år kan børn og unge i alderen 5-15 år deltage i det særlige madevent SMAGENS TIME, hvor restauranter i hele landet serverer en unik 3-retters menu. Her kan de i selskab med søskende og venner – og uden de voksne – være med til en sjov eftermiddag på Louisiana, som bl.a. byder på en lækker og hyggelig madoplevelse i cafeen.

Det er ikke længere muligt at købe billet til dette event.

LÆS MERE OM SMAGENS TIME

Børnehusets medarbejdere byder velkommen ved ankomst og præsenterer børnene for en kreativ opgave, som skal løses under middagen. Efterfølgende serveres små, smagfulde anretninger inkl. en lækker dessert i Louisiana Cafe. Til slut uddeles en særlig goody bag til alle børnene.

NGOen The Melting Pot Foundation startede i 2011 SMAGENS TIME, og siden har mange tusinde børn fået en helt særlig smagsoplevelse på landets mange restauranter og cafeer. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til The Melting Pot Foundations arbejde med at udvikle og understøtte projekter i Bolivia, Brownsville, New York og senest Marokko, hvor unge gennem kulinariske uddannelsesprogrammer og mesterlæreprincippet, har fået et springbræt ud på arbejdsmarkedet.

Læs mere om The Melting Pot Foundation.