For børn & unge

Søndagsværksted: På opdagelse i Skulpturparken

 • Dato
  Søndag 29. maj
 • Tid
  Kl. 14:00 - 16:00
 • Sted
  Skulpturparken og Børnehuset
 • Pris
  Gratis

Jean Dubuffet, Manoir d'Essor, 1969/1982. Louisiana Museum of Modern Art. Deponering: Museumsfonden af 7. december 1966. Foto: Bjarke Ørsted.

Tilbring søndag eftermiddag i Skulpturparken med familien, hvor der stilles skarpt på den franske kunstner Jean Dubuffets og hans store sort-hvide værk Manoir d’Essor.

Børn og unge under 18 år har gratis entré til museet. Bemærk, at voksne, som deltager i dette værksted skal betale entré.

En tur i Skulpturparken er en væsentlig del af Louisiana-oplevelsen året rundt. Kom og vær med til en særlig forårs-eftermiddag i Skulpturparken, hvor du og familien inviteres til at se nærmere på Jean Dubuffets skulptur, Manoir d’Essor, som er en del af museets samling og har sin faste plads i museets park. Eftermiddagen starter ude foran Børnuset kl. 14. Efter en tur i parlen, vil I gå samlet i værkstedet og skabe egne skulpturer af ler.

Bemærk, at søndagsværkstedet foregår på engelsk. Tilmeld jer ved at skrive en mail til lha@louisiana.dk. Bemærk, at der er begrænset antal pladser.