For børn & unge, Kurser & workshops

Sommerbilledskole 4-6 årige

 • Dato
  Tirsdag 27. juli
 • Tid
  Kl. 11:00 - 15:00
 • Sted
  Børnehuset
 • Pris
  Kr. 1.350/1.550

Kom med ud i sommervejret, udforsk kunsten på Louisiana og afprøv kunstnernes materialer og teknikker.

KØB BILLET

Pris: 1.550 kr. + 10 kr. i gebyr
Klubpris: 1.350 kr. + 10 kr. i gebyr
Pris er inkl. materialer, frugt og saft. Frokosten skal selv medbringes.

På en sommerbilledskole er der mulighed for at arbejde med farver, former og fortællinger – fra de store tanker til de helt enkle figurer. I løbet af ugen bliver der formet, bygget og malet og tid til at undersøge og eksperimentere med materialer og metoder. Såvel de klassiske som de mere utraditionelle.

Hver dag starter med en introduktion til dagens emne om skulptur, maleri, tegning eller grafik. Herefter ser vi sammen på de værker eller emner, vi skal beskæftige os med, og til sidst går vi i værkstedet og arbejder med forskellige materialer og teknikker.

Louisianas fantastiske omgivelser er ramme om undervisningen, som kommer til at foregå dels foran værkerne i Skulpturparken og Søhaven, men også inden for på udstillingerne alt afhængigt​ af dagens program.

Hvor og hvornår?

Sommerens billedskole for de 4-6 årige afholdes uge 30: tirsdag 27. – fredag 30 juli. Alle dage kl. 11-15. Om fredagen vil der være fernisering kl. 15-16, hvor ugens produktion af værker vises frem, og her er familie og venner velkomne.

Louisiana Børnehus tager højde for myndighedernes restriktioner og børnenes sikkerhed i lyset af COVID-19. Derfor kan vi ikke servere frokost, så børnene skal selv medbringe madpakker. Vi sørger for grønne snacks, frugt og drikkevarer.

Bemærk, at de 4-6 årige skal følges med en voksen. Deltagelse af en medfølgende voksen er inkluderet i prisen.